Een verhaal om te vertellen … een filosofie om te delen

Ons ambitieus project begon zes jaar geleden, toen hebben we de eigenaar werden van een oude traditionele hoeve omring door groen in de Ardennen. Ons project is gebaseerd op het integreren van het vakantiehuisje naast onze eigen woning en toch twee aparte levensruimtes te creëren (toegang, tuin, parkeerplaats, …) maar ook toch dichtbij te zijn als onze gasten dat wensen (table d’hôtes, groentetuin, recreatieruimte, welness, sauna, …).

AanwezigheidBeschikbaarheidDiensten en adviesRespectTevredenheidWelzijn

Ons vakantiehuisje…

In onze typische Ardens oude hoeve is het interieur authentiek, comfortabel en verwelkomend. Het salon op de benedenverdieping geeft uit op een tuin en groentetuin die uitnodigt om te ontspannen. Onze gite beschikt over een keuken, salon, eetkamer, drie ruime kamers en een recreatieruimte voor jong en oud.
De soberheid en charme van de renovatie, maakt dat je je “thuis” zal voelen, maar toch “elders” te zijn.

Modern en welzijn waren de waarden tijdens ons project. Bij ons vind je zowel comfort (privé parking, barbecue, uitgeruste keuken, …) en technologie (WiFi, TV), maar ook het plezier van een authentieke hout kachel, wellness en recreatie ruimte, …

… is nog niet klaar

Ons verlangen om meer welzijn en comfort te bieden, leidt ons om onze renovatie voort te zetten en de voormalige schuur om te zetten in een plek van ontspanning en welzijn.
Direct toegankelijk van uit de vakantiewoning zal je in de toekomst toegang hebben tot een wellnessruimte, fitness zaal en een sauna. Diverse behandelingen en massages zullen ook beschikbaar zijn op aanvraag. Deze ruimte is nog steeds in aanbouw, maar zal binnenkort beschikbaar zijn.